Frasse, Ärtan och Grisen önskar alla en GOD jul


Här kommer årets julkort från Frasse och Ärtan! Vi vill önska alla en riktigt GOD jul, bokstavligt menat. Med på vårt julkort finns även Ärtans valp Grisen. Han börjar dock alltmer likna den gamla vanliga kampgrisen, men han fick ändå vara med på julkortet. Julen är ju ändå en familjehögtid!
/tass från Frass och Ärta

Kommentarer
Postat av: Dixie

Så söta ni är båda två!! På ett sätt är jag lite glad att inte jag har en nisseluva, men det är lite fint med då. Kanske jag ska få mamma att sticka en till julafton...?

2009-12-20 @ 23:16:39
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe
Postat av: Frasse

Nej Dixie! Var du glad som SLIPPER tomteluva! Iofs har den vissa fördelar... Vi fick såklart smarrigt godis efter poserandet. Faktum är att det är därför vi har aningens stirrande blickar, godiset hålls upp där bredvid kameran... Men jag skulle nog ändå satsat på en sån där tomtedräkt som Frida och Konrad har... De verkar vara bekvämare!



2009-12-21 @ 00:04:05
URL: http://www.vuvven.com
Postat av: Dixie

Ja, Frida och Konrads nissedräkter är säkert skönare att ha på sig än en nisseluva. Fast jag tror inte mamma köper det till mig, tyvärr... Hon påstår att det är viktigare med en regnfrack i så fall. Fast jag vet att hon har köpt en julklapp till mig!!

2009-12-22 @ 00:11:59
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=noffe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0